Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی امور اقتصادی و دارایی خوزستان، محسن کاویانی ظهر امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی به نمایندگی از دولت و در راستای اجرای تبصره دو قانون بودجه 99 قصد دارد که باقیمانده سهام خود را در صندوق واسطه گری یکم متشکل از سه بانک ملت، تجارت و صادرات و دو بیمه البرز و اتکایی امین واگذار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صندوق سرمایه گذاری مالی یکم یا همان ETF با هدف تعمیق بازار سرمایه، مشارکت مردم در این بازار به خصوص مردمی شدن اقتصاد تشکیل شده است؛ جمع آوری نقدینگی های خرد و آشنایی مردم با بازار سرمایه که بین دیگر بازارهای مالی سود خوبی هم داشته از دیگر اهداف تشکیل این صندوق هستند.

کاویانی با اشاره به دسترسی سریعتر مردم به بازار و انتفاع از این صندوق در خصوص مزایای آن، گفت: شفاف بودن قیمت ها، پایین بودن ریسک به دلیل حضور سه بانک و دو بیمه همه از جمله مزایایی هستند که صندوق واسطه گری یکم را باارزش می کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان ادامه داد: در حال حاضر دولت برای واگذاری 20 درصد تخفیف ارائه داده که ریسک را برای مردم کاهش می دهد.

وی تصریح کرد: هر ایرانی دارای کد ملی حتی در صورت اقامت در کشورهای دیگر بدون محدودیت سنی می توانند تا 31 اردیبهشت ماه با حداقل 10 هزار تومان و حداکثر دو میلیون تومان سرمایه نسبت به پذیره نویسی در این صندوق اقدام کنند.

کاویانی گفت: در این مرحله از نام نویسی با توجه به تأکید دولت مبنی بر مردمی شدن اقتصاد تنها افراد حقیقی مجاز به ثبت نام هستند.

وی عنوان کرد: بازار بورس یک بازار شناور است و دولت می توانست از طریق بورس اقدام کند، ولی چون هدف تشکیل صندوق مردمی شدن اقتصاد و دسترسی سریعتر مردم به بازار سرمایه بود، دولت سهام خود را از طریق ETF ارائه داد؛ برای خرید سهام در بورس نیاز به دریافت کد سهام از سامانه سجام است، ولی برای خرید سهم از این صندوق داشتن کدملی کفایت می کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان یاد آور شد: مردم علاقمند به خرید سهام از این صندوق می توانند با مراجعه به 13 بانک از جمله ملی، سپه، مسکن، کشاورزی، رفاه، صادرات، پارسیان، پاسارگارد، اقتصاد نوین، ملت، تجارت و صندوق قرض الحسنه مهر ایران و یا غیرحضوری نسبت به خرید خود اقدام کنند؛ خرید با استفاده از اپلیکیشن آپ و سامانه های الکترونیکی بانک ها نیز امکان پذیر است.

وی اشاره کرد: از ابتدای سال جاری مطرح شدن بحث صندوق یکمم و سهام عدالت با هم تلاقی داشت، ولی هیچ ارتباطی با هم ندارند؛ سهام عدالت قبلا به حدود 50 میلیون نفر از مردم تعلق گرفته بود که در آینده نزدیک مدیریت این سهام به خود مردم واگذار می شود؛ چون صندوق واسطه گری یکم دارای سهام ارزشمند و سوددهی بالایی است به همه مردم توصیه می کنیم که حتما برای خرید سهام این صندوق اقدام کنند.

کاویانی با تأکید بر اینکه مردم قطعا از خرید خود ضرر نمی کنند، گفت: این صندوق در حقیقت یک حُسن برای مردم دارد و آن هم روی آوردن به کارهای اقتصادی است؛ دولت سهام خود را در صندوق عرضه کرده و با افزایش ارزش آن به تبع سود مردم نیز بیشتر می شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان بیان کرد: نزدیک به یک هزار میلیارد تومان برای بازارگردانی نزد این صندوق قرار دارد تا مردم با اطمینان بیشتر و کمترین ریسک ممکن نسبت به خرید سهام اقدام کنند.

وی با اشاره به واریز سوددهی صندوق از شرکت های کارگزار به حساب مردم، عنوان کرد: خرید سهام از این صندوق دارای ریسک سرمایه گذاری بسیار پایینی است و یک سود تضمینی خوبی را می توان برای مردم متصور شد.

کاویانی با اشاره به اینکه سهام این صندوق متعلق به دولت است، بیان کرد: شرکت های بورسی خوزستان هم اگر قصد سرمایه گذاری داشته باشند، سراغ بانک های عامل همین صندوق می روند، پس سهام ارزشمندی در صندوق قرار دارد، ولی دولت فروش آن را برای اشخاص حقیقی مجاز دانسته است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان افزود: تا به امروز برای تمدید مهلت پذیره نویسی هیچ تصمیم گیری ابلاغ نشده و براساس آخرین اطلاعات اعلامی مهلت آن قابل تمدید نیست.

کاویانی خاطرنشان کرد: نماد صندوق برای پذیرش از طریق کارگزاری ها نیز دارایی یکم است که افراد دارای کد بورسی می توانند تا مهلت مقرر (31 اردیبهشت) همه روزه از ساعت 14 تا 16 نسبت به خرید سهام اقدام کنند. متقاضیان برای فروش سهام نیز از دو ماه بعد خرید می توانند با دریافت کد احراز هویت نسبت به اخذ کد بورس و بعد فروش اقدام کنند.

وی در پایان گفت: برای خرید دو میلیون تومانی مبلغ سود اولیه بین 700 تا 800 هزار تومان متصور شده است.

لازم به ذکر است، زمان شروع پذیره نویسی از 14 اردیبهشت و زمان پایان آن نیز 31 اردیبهشت ماه تعیین شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: امور اقتصادی و دارایی خوزستان سرمایه گذاری اقدام کنند برای خرید خرید سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۰۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالین اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند، اما آنها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند. 

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آنها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم. 

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسئولان اماراتی از آن بازدید کردند. 

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسئولین دو کشور آن را خنثی کرده اند. 

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم؛ مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه
  • ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم/ مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی